Hizmetlerimiz

Taşıma Yemek Hizmeti

Gıda mühendislerinin sorumluluğunda, satın alma bölümünün kontrolünde en iyi tedarikçilerle sağlıklı ürünler tedarik ederek profesyonel aşçılarıyla üretim tesisinde yapılan yemek hizmetleri Toplu Yemek Hizmetine girmektedir. Çağlayan Yemek müşterilerinin yemek saatleri dikkate alarak yemek servislerini yapar. Toplu yemek hizmetleri yemeklerin tazeliğini ve sıcaklığını korumak için termobox kaplarda yemek taşımaya uygun servis araçlarıyla yapılır.

Çağlayan yemek firması on üç yıllık tecrübesi ile kaliteden ödün vermeden, müşteri istekleri doğrultusun da istenilen yere istenilen zaman da yemek sunumu ve yemek sonrası hizmet vermektedir.

Yerinde Üretim Hizmeti

Yerinde yemek hizmeti, yemek hizmeti alan firmanın mutfağında yemeklerinin yapılması anlamına gelir. Kendi mutfağı olan işletmeler yemek ihtiyaçlarını Çağlayan Yemek 'den karşılayarak büyük avantajlar sağlamaktadır.
Yerinde yemek üretiminin işletmelere sağladığı avantajlar söyle sıralayabiliriz.

  • Farkı yemek çeşitleri ve konsept seçimi.
  • Esnek tüketim ve üretim zamanı planlaması,
  • Daha lezzetli ve sıcak yemek hizmeti
  • Kumanya ve acil yemek ihtiyacında hızlı aksiyon alınması.
  • Düşük maliyet.

Personelimiz mutfağınızı yerinde inceler ve ihtiyaçlara uygun bir proje belirleyerek ihtiyaçları belirler. İşletme de görevlendirilen deneyimli personelimiz ile tüm hijyen kurallarına uyularak yemekler hazırlanır.

Catering ve Organizasyon Hizmeti

Yemek Organizasyonları, Açık Büfe Yemek hizmeti oturmalı masa düzeninde menüde yer alan ürünlerin açık büfede servis edilerek sunulmasından oluşur. Büfe de yer alan tüm ürün grupları misafilerin istekleri doğrultusunda tercih edilerek alınır. Set menü yemek organizasyonuna nazaran davetli misafirler tarafından daha çok begenilir.

Açık büfe yemek hizmeti, Yemekli Organizasyon hizmetlerinde en çok tercih edilen Catering hizmet şeklidir.

Set Menü Yemek hizmeti oturmalı masa düzeninde, menüde yer alan ürünlerin misafirlere masaya servis edilerek sunulmasından oluşur. Bu hizmet içeriği genellikle belirli kalıplarda hazırlanır. Menü içeriği soğuk ürün grupların oluşan ordövr tabağı veya çorba ile başlar, ara sıcak, ana yemek ikramlarından sonra tatlı, meyve sunumları ile sonuçlandırılır.

Ayrıntılı Bilgi için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

  • Açılış kokteylleri
  • Lansmanlar
  • Düğün,nişan ve söz organizasyonları.
  • Piknik organizasyonları
  • Doğum günleri
  • Garden partiler
  • Lunchbox sandviç vb. ikramlar
  • Temel atma törenleri
  • Kokteyl prolange
  • Yıl dönümü ve özel kutlamalar
  • Konser ve festivaller
  • Coffee break