Yerinde Üretim Hizmeti

Yerinde yemek hizmeti, yemek hizmeti alan firmanın mutfağında yemeklerinin yapılması anlamına gelir. Kendi mutfağı olan işletmeler yemek ihtiyaçlarını Çağlayan Yemek 'den karşılayarak büyük avantajlar sağlamaktadır.
Yerinde yemek üretiminin işletmelere sağladığı avantajlar söyle sıralayabiliriz.

  • Farkı yemek çeşitleri ve konsept seçimi.
  • Esnek tüketim ve üretim zamanı planlaması,
  • Daha lezzetli ve sıcak yemek hizmeti
  • Kumanya ve acil yemek ihtiyacında hızlı aksiyon alınması.
  • Düşük maliyet.

Personelimiz mutfağınızı yerinde inceler ve ihtiyaçlara uygun bir proje belirleyerek ihtiyaçları belirler. İşletme de görevlendirilen deneyimli personelimiz ile tüm hijyen kurallarına uyularak yemekler hazırlanır.

Comments are closed.